Zomerprogramma Kabeldistrict

Zin in zon, gezelligheid, leuke festivals en optredens? Kom deze zomer naar Kabeldistrict. In samenwerking met HAL015 biedt Kabeldistrict in de zomermaanden een geweldige combinatie van theater, muziek en andere leuke optredens.

Muziek, theater, meezingen en meer

Dansen op de leukste popmuziek, geweldige vintage items kopen, meezingen tot je schor bent, een ‘blaasfeest’ van drie orkesten, theater en eten bij de leukste foodtrucks. In KD buiten hangt komende zomer een echte festivalsfeer. HAL015 organiseert in juni, juli en augustus de leukste evenementen in KD Buiten, het buitenterrein van Kabeldistrict. Kom kennismaken met Kabeldistrict, neem je vrienden mee, smeer je in…. en geniet!

Kom deze zomer naar KD Buiten

De evenementen in Kabeldistrict worden georganiseerd door HAL015 op het buitenterrein van Kabeldistrict: KD Buiten, tussen Hal015/DOT en de padelbanen. Bij elk evenement zijn maximaal 250 gasten welkom. Kaartjes kopen en de programmering bekijken kan op de website van hal015.

Meer informatie

Het zomerprogramma in Kabeldistrict

11/06 – Vintage Markt

In Kabeldistrict is er buiten een Vintage Markt georganiseerd door Vintage District. met prachtige retro spulletjes. Kom langs en scoor de beste items.

Locatie: KD Buiten
Datum: 11 juni
Tijdstip: 14:00 – 16:00
Entree: 3,- per persoon, kinderen gratis

Schieoevers Safari 2023

17/06 – SchieOeversSafari

Kabeldistrict doet mee aan de SchieOeversSafari georganiseerd door Gemeente Delft. Op die dag kunnen bezoekers een kijkje nemen bij verschillende bedrijven in het gebied. Bekijk hier het programma dat bij ons plaatsvindt.

Locatie: KD Lab en diverse andere hallen
Datum: 17 juni
Tijdstip: 12:00 – 17:00 uur met rondleidingen om 14:00 en 16:00

17/06 – PopDelftdag in het Park

Met een programma barstensvol 60’s/70’s, blues rock en Americana. Met ook nog wat uitstapjes naar de Franse jazz, de ’30 swing en retro pop-rock. Top dat nog even af met een heerlijke locatie, foodtrucks, fijne mensen, laidback sfeer, dansen in de zon en chillen in het gras. Bekijk de site van Hal015 voor meer informatie.

Locatie: KD Buiten
Tijdstip: 14:00 – 22:15
Entree: 15,-

01/07 – Circus Triomfantelijk!

Dit jaar bestaat de KHD 140 jaar en dat kunnen zij niet voorbij laten gaan zonder een triomfantelijk feestje. Circus Triomfantelijk wordt een vrolijk familieconcert waarbij je verrast wordt door allerlei muziek die het circus te bieden heeft; met clowns, olifanten en de sierlijke acrobaten door de circuspiste. Het wordt een muzikaal circus.

Locatie: KD Buiten
Datum: 1 juli
Tijdstip: 15:00
Entree: 7,50

19/08 – CANDIDREAM Open Air

Dit openluchtfestival is speciaal voor jongeren uit Delft. Met livemuziek, bewegingsactiviteiten en workshops. Onder andere KM, DJ Gamo & Jayh Martina zullen optreden.

Locatie: KD Buiten
Datum: 19 augustus
Tijdstip: 15:00
Entree: 5,-

20/08 – Live aan de Kade

Een onvergetelijke zomerse dag vol muziek, kunst en verfrissing. Verwen je zintuigen met een rijke mix van creativiteit en vermaak tijdens deze eerste editie van dit sprankelende festival!

Kijk voor het programma op de website van Live aan de Kade.

Locatie: KD Buiten
Datum: 20 augustus
Tijdstip: 15:45
Entree: 15,-

24/08 – Leoni Jansen & Carel Kraayenhof

Leoni Jansen en Carel Kraayenhof hebben in de loop der jaren een gezamenlijk repertoire opgebouwd dat varieert van hun gezamenlijk liefde voor de Ierse en Schotse muziek tot nummers van Randy Newman en Sting. Uiteraard ontbreekt ook de Latijns-Amerikaans folkmuziek en de tango niet.

Locatie: KD Buiten
Datum: 24 augustus
Tijdstip: 14:30
Entree: 25,-

24/08 – Opening Jazzfestival

Bij de officiële opening van het Jazzfestival Delft kun je genieten van The Congruent Five, de kersverse band van Componist en trompettist Michael Simon. Spaanse, Afrikaanse, Latijns Amerikaanse en Aziatische elementen zorgen voor een spannende smeltkroes van inspirerende klanken en harmonieën.

Voorafgaand aan de opening kun je genieten van een heerlijke barbeque à €20 per persoon.

Locatie: KD Buiten
Datum: 20 augustus
Tijdstip: 20:00 / 18:00 (barbecue)
Entree: gratis

Kom genieten

Er zijn verschillende plekjes waar je een hapje kunt eten.

Sol

Buiten bij ingang Oost 2 vind je foodtruck de Sol. Hier haal je de lekkerste snacks, broodjes en flammkuchen!

Bombay Corner

Liever een curry of samosa? Voor het lekkerste Indiaas eten loop je ingang Oost 2 binnen. Daar vind je aan je linkerhand (hal D1) Bombay Corner.

Foodtruck Padel City

Sinds kort is er ook op het terras naast de buitenbanen van PadelCity een foodtruck te vinden. Je vindt dit aansluitend bij KD Buiten.