SPECTRAL Industries

SPECTRAL is in 2015 opgericht en richt zich op het ontwikkelen, produceren en toepassen van de z.g. LIBS-technologie voor chemische analyse van grondstoffen in een industriële omgeving. Ons grote voordeel is de combinatie van robuustheid, mobiliteit en snelheid: de LIBS-sensor kan op afstand worden toegepast op bewegende producten, zonder enige voorbereiding. Een belangrijke sterkte van LIBS is dat het in staat is om lage concentraties lichte elementen in elk type materiaal te detecteren. In tegenstelling tot andere technieken kan LIBS alle elementen in het periodiek systeem meten.

Gestart onder de vleugels van medeaandeelhouder S&T in Delft, zijn wij per 1 maart 2022 in het KD Lab getrokken om daar onze kantoorruimte te verdubbelen, onze lab-, assemblage- en testruimte tot 175 m2 te vergroten en hebben we nu onze zeecontainer met transportbandfaciliteit op dezelfde locatie, zodat we alles onder één dak hebben en verder kunnen groeien!

Bedrijfsruimte huren?

Ook een bedrijfsruimte huren in Kabeldistrict? Ons verhuurteam vertelt je graag meer over beschikbare ruimtes. Vul het formulier in en we nemen contact met je op.