Fairm

Startup Fairm ontwikkelt natuurlijke bouwmaterialen voor een afvalvrije toekomst door middel van biotechnologie. Met lokale (rest)stromen kan zo op een efficiënte en schaalbare manier 100% natuurlijke materialen gemaakt worden. Daarmee stellen wij de bouwers van Nederland in staat een circulaire gebouwde omgeving waar te maken.

Ons eerste materiaal is Fairm Foam, een hard isolatiemateriaal. Het is daarmee een alternatief voor piepschuim, maar is brandveilig, heeft veel een lagere milieu impact en is volledig biologisch afbreekbaar.

Omdat wij binnenkort gaan starten met de productie pilots zochten wij een plek met voldoende ruimte. Kabeldistrict biedt startende bedrijven de combinatie van zowel representatieve kantoorruimte en werkplaats- en pilotruimte. Dit is een zeldzame combinatie in de Randstad, daarom zijn wij blij met deze mogelijkheid in Delft.

Wil je meer weten over ons materiaal Fairm Foam of ons bedrijf? Kijk dan op fairm.nl of stuur een berichtje naar info@fairm.nl.

Bedrijfsruimte huren?

Ook een bedrijfsruimte huren in Kabeldistrict? Ons verhuurteam vertelt je graag meer over beschikbare ruimtes. Vul het formulier in en we nemen contact met je op.