KD Lab

Ruimte voor high tech ondernemers

Makerspace voor start- en scale-ups

In één van de fabriekshallen aan de voorzijde is het KD Lab gecreëerd: een bedrijfswerkplaats waar je als (jonge) start-up terecht kunt voor de ontwikkeling en productie van je (hightech-)ideeën.

Een unieke plek voor high tech maakbedrijven

In het KD Lab kun jij je ideeën uitvoeren en je bedrijf opbouwen. De hal van zo’n 1.700 m2 biedt ruimte aan tien tot vijftien innovatieve en technische bedrijven.

Het KD Lab heeft een gemeenschappelijke keuken en verschillende vergaderruimtes. Verspreid door het gebouw vind je zo’n 80 verschillende zitplaatsen waar je kunt werken of even koffie kunt drinken met een collega of klant. Een sfeervolle tribunetrap biedt de gelegenheid voor ontmoeting in informele sfeer. Zo ontstaan vaak de beste ideeën!

Meerwaarde KD Lab

Door de opzet van het KD Lab ontstaan kansen om kennis te delen met de andere (technische) ondernemers in het gebouw. En wie weet kom je tot inspirerende en verrassende samenwerkingen. Met de campus van de TU op loopafstand ontstaat hier een kennis- en techhub vol energie.

De units

De units variëren van 32 m2 tot 50 m2. Je kunt units eventueel samenvoegen tot een grotere ruimte, indien deze beschikbaar zijn. De units worden turn-key opgeleverd.

Je kunt al een unit huren vanaf 480 euro per maand, exclusief btw en exclusief servicekosten.

Bij de servicekosten zijn inbegrepen het gebruik van de gemeenschappelijke keuken, toiletten en schoonmaak. Vergaderruimtes kun je naar behoefte boeken.

LET OP: op dit moment zijn er nog slechts een paar units vrij. Interesse? Reageer snel voor meer informatie door te mailen naar: verhuur@kabeldistrict.nl

Tijd en ruimte om te creëren

Het KD Lab bevindt zich in één van de fabriekshallen aan de voorzijde van de voormalige Nederlandse Kabelfabriek, de hal die het dichtst bij het centrum ligt.

De transformatie van dit gebied is een gefaseerd meerjarenproject en begint vanuit het zuiden, bij station Delft Campus.

De hal waarin het KD Lab is gevestigd komt in een van de laatste fase aan de beurt voor de transformatie. Tot minimaal 2030 kan je van deze unieke werkplaatsen gebruik maken voor de start en uitbouw van je bedrijf.

Het KD Lab is circulair. Wanneer het zover is, kunnen de ruimtes gedemonteerd worden en elders opnieuw een plaats krijgen.

 

Bedrijfsruimte huren?

Ook een bedrijfsruimte huren in Kabeldistrict? Ons verhuurteam vertelt je graag meer over beschikbare ruimtes. Vul het formulier in en we nemen contact met je op.