KD Campus

Ruimte voor studententeams

Learning space voor innovatie

Studententeams kunnen op KD Campus hun projecten optimaal tot uitvoering brengen. Hier vind je alle faciliteiten die je nodig hebt om innovaties te bedenken, te bouwen en te testen.

Met welk technologisch hoogstandje gaat jouw team vanaf KD Campus de wereld veroveren?

Gave plek voor gave ideeën

De Delftse studententeams zijn wereldberoemd. Wie kent ze niet: de waterstofauto’s, het exoskelet en de razendsnelle solarauto’s en -boten?

Op KD Campus vind je alles wat jouw team nodig heeft om zulke projecten uit te voeren, met volop ruimte om te maken en te bouwen. Verder zijn er kantoorruimtes en kun je gebruik maken van de open keuken. De kantoren zijn voorzien van een glasvezelverbinding en de werkplaatsen hebben voldoende krachtstroom.

Locatie

KD Campus bevindt zich in één van de enorme hallen van Kabeldistrict. De fabriekshal levert een industriële sfeer op, waaraan een aangenaam binnen-buitengevoel is toegevoegd met een stoep, lantarenpalen en echte bomen. Dit binnenplein is ideaal om samen te lunchen of om te brainstormen en ideeën verder uit te werken. Ook een vergaderruimte is beschikbaar.

Huren

Wil je ook een werkplek op de KD Campus? Er is kantoorruimte in combinatie met werkplaatsruimte beschikbaar. Je kunt gebruik maken van de gezamenlijke keuken, een vergaderplek en natuurlijk snel internet. De kantoren zijn beschikbaar vanaf € 450,- per maand (excl. btw). De prijs van een werkplaatsruimte is op aanvraag. Meer informatie of een kijkje nemen? Stuur een mailtje naar verhuur@kabeldistrict.nl