Skip to main content
13 januari 2021|
NieuwsWerken in Kabeldistrict

Start van het participatietraject: denk mee!

Wie in de buurt van Schieoevers Noord woont of werkt of benieuwd is naar de toekomst van Schieoevers Noord en Kabeldistrict kan vanaf nu meedenken en ideeën aandragen. Vanaf deze week tot en met half februari kunnen geïnteresseerden wekelijks deelnemen aan participatiebijeenkomsten over werken, wonen, leefkwaliteit en bereikbaarheid. Op 13 januari vindt de eerste bijeenkomst plaats. Deze trapt het participatietraject af.

Online participatiebijeenkomsten

De participatietrajecten vinden natuurlijk online plaats. Meedoen en inloggen kan via www.schieoeversnoord.nl/bijeenkomsten. Tijdens de eerste bijeenkomst geeft wethouder Stephan Brandligt het startsein voor het participatietraject en opent bij de campus.

De wethouder legt uit wat Schieoevers Noord voor Delft betekent en waarom de participatiebijeenkomsten worden georganiseerd. Hoogleraar Peter Boelhouwer van de TU Delft legt uit waarom Delft echt meer woningen nodig heeft en hoe de plannen voor Schieoevers noord hierbij kunnen helpen. Nils Eekhout van Bedrijvenkring Schieoevers en Joost Versluijs van KondorWessels Vastgoed vertellen over de kansen die Schieoevers Noord biedt op het gebied van wonen en werken. Maar er is vooral veel interesse in meningen en ideeën van buitenaf. Denk dus vooral mee.

Wil je liever op een ander moment meedoen met één van de participatiebijeenkomsten? Dat kan natuurlijk ook. Op deze data staan bijeenkomsten gepland voor de volgende thema’s:

  • Werken én wonen 18 – 22 januari 2021
  • Leefkwaliteit 25 – 29 januari 2021
  • Bereikbaarheid 1 – 5 februari 2021
  • Wonen én werken 8 – 12 februari 2021

Op de hoogte blijven van alle participatiebijeenkomsten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Lees ook meer over de planning en ontwikkeling van Kabeldistrict.

Geïnteresseerd?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en al het nieuws rond Kabeldistrict.