Skip to main content
30 mei 2022|
EvenementNieuws

Opening KD Buiten

Opening KD Buiten

Het voorterrein van Kabeldistrict is de laatste maanden steeds leuker, groener en mooier geworden. En er valt buiten steeds meer te beleven. Daarom krijgt het voorterrein een nieuwe naam: KD Buiten. En dat willen wij vieren, samen met jou. KD Buiten wordt feestelijk geopend op zaterdag 18 juni 2022, van 17:00 tot ongeveer 22:00 uur.

Vergroend voorterrein

De afgelopen anderhalf jaar is Kabeldistrict druk bezig geweest met het vergroenen van het voorterrein. Er staan inmiddels een heleboel bomen, de wilde bloemen groeien welig, er is een fijn groen grasveld en er zijn moestuinbakken geplaatst. Ook kun je terecht bij de nieuwe jeu de boules- en padelbanen en afspreken voor een kop koffie of een lekkere lunch bij De Pit, waar je verse houtovenpizza’s en focaccia’s bestelt.

Dit alles vraagt natuurlijk om een feestje. En daarom openen we, samen met jou, KD Buiten op zaterdag 18 juni 2022 vanaf 17:00 uur. Ook PadelCity opent ook officieel de padelbanen buiten en pakt hiervoor uit. Samen met De Pit verzorgt Kabeldistrict de line-up met dj’s en voor de huurders van Kabeldistrict is er natuurlijk een hapje en drankje. Kom je ook? Meld je aan voor de opening van KD Buiten, dan ontvang je consumptiebonnen voor jouw bedrijf en medewerkers. Neem ook gerust vrienden en familie mee. Ze zijn van harte welkom.

Opening KD Buiten

Geïnteresseerd?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en al het nieuws rond Kabeldistrict.