Skip to main content
9 maart 2022|
EvenementNieuws

Het ontwerpbestemmingsplan Schieoevers Noord ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan Schieoevers Noord (Kabeldistrict en Nieuwe Haven) is van 8 maart 2022 tot en met 18 april 2022 digitaal in te zien en ligt ter inzage op het Stadskantoor aan het Stationsplein. Tijdens deze periode kunnen er zienswijzen ingediend worden.

Plannen ter inzage

Op www.delft.nl/bestemmingsplannen onder ‘Plannen ter inzage’ kan de publicatietekst bekeken worden, is meer informatie over de stukken te vinden en de manier van indiening van de zienswijze.

De ontwikkeling van Kabeldistrict maakt onderdeel uit van het bestemmingsplan Schieoevers Noord. Met het beschikbaar komen van het plan breekt daarom ook voor Kabeldistrict een belangrijke periode aan. Het bestemmingsplan zal het ruimtelijk kader worden voor toekomstige ontwikkelingen in Schieoevers Noord.

Op dinsdag 22 maart 2022 tussen 18:30 uur en 21:00 uur organiseert gemeente Delft een inloopavond over het ontwerpbestemmingsplan Schieoevers Noord (Kabeldistrict en Nieuwe Haven) in het Stadskantoor (Stationsplein 1). Tijdens deze avond zijn alle documenten te bekijken, kunnen er vragen gesteld worden en kan er eventueel mondeling een reactie (zienswijzen) gegeven worden.

Op woensdag 23 maart 2022 wordt in het KD Lab tussen 17:00 uur en 20:00 uur een inloopbijeenkomst georganiseerd vanuit Kabeldistrict voor het stellen van vragen over de ontwikkeling.

Inloopbijeenkomsten

Dinsdag 22 maart 2022
Inloopavond gemeente Delft
Stadskantoor, Stationsplein 1, Delft
18:30 – 21:00 uur

Woensdag 23 maart 2022
Inloopbijeenkomst Kabeldistrict
KD Lab, Schieweg 15A, Delft
17:00 – 20:00 uur
Meld je aan!

Het ontwerpbestemmingsplan Schieoevers Noord ter inzage | Kabeldsitrict

Geïnteresseerd?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en al het nieuws rond Kabeldistrict.