Skip to main content
28 maart 2024|
EvenementNieuws

Lancering nieuwste editie Delft.business in Kabeldistrict

Lancering nieuwste editie Delft.Business in Kabeldistrict

HAL015 was 26 maart jongstleden het toneel van de lancering van de 29ste editie van Delft.business. Het magazine draait om kennis delen en het inspireren en verbinden van Delftse ondernemers. In het nieuwste nummer staat Denken, Durven, Doen centraal en ook Kabeldistrict is terug te vinden in de 29ste editie van Delft.business.

Flexibele mogelijkheden

Tamara Kuipers van HAL015 opende de bijeenkomst met een enthousiast verhaal over ‘haar theater’ en vertelde wat er mogelijk is in de ruimte en welke lokale partijen regelmatig gebruikmaken van het maaktheater in Kabeldistrict. Na uitreiking van het eerste nummer aan Nyncke Graafland, directeur van de Nieuwe en Oude Kerk in Delft, kregen alle aanwezigen een rondleiding in Kabeldistrict, waarbij zij een goed beeld kregen van de bedrijvigheid in de oude fabriekshallen. Zo bezochten zij Bouldercentrum Delfts Bleau, vergaderlocatie Loft Studio Delft, KD lab, padelclub PadelCity en de werkplaats van KD Campus. Na een wandeling over het KD Buiten terrein stonden bij foodtruck De Sol hapjes en drankjes klaar.

In het nieuwste nummer van Delft.business is ook ruimte voor Kabeldistrict. ‘Bedrijvigheid in voormalige fabriekshallen’, kopt het magazine. In het artikel is aandacht voor KD Lab: ’Ondernemers in Kabeldistrict en het KD Lab waarderen de rauwe, industriële uitstraling en de flexibele mogelijkheden die deze locatie biedt.’ Daarnaast komen drie enthousiaste ondernemers van Kabeldistrict aan het woord: Ad Maas van SPECTRAL Industries, Sander ter Steege van Delfts Bleau en Daan Kuitenbrouwer Delft Circuits. Delft.business is een uitgave DOTbusiness  en verschijnt vier keer per jaar. Het magazine wordt gratis verspreid bij ondernemingen en instellingen in de regio Delft. Lees editie #29 van Delft.business en lees het artikel over Kabeldistrict.

Geïnteresseerd?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en al het nieuws rond Kabeldistrict.